Over ons

 
 
 

Ons specialisme

Welkom bij HansInstalleert, uw betrouwbare partner in loodgieterswerk en installatietechniek. Met trots stellen wij ons aan u voor.

Al meer dan 14 jaar zijn wij actief in de wereld van installatietechniek, en we hebben ons toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten aan onze gewaardeerde klanten. Onze reis begon met een passie voor het vak en een onverzadigbare nieuwsgierigheid naar de nieuwste technologieën en technieken in de branche.

Onze expertise is gebaseerd op jarenlange ervaring en een sterke educatieve basis. We hebben diverse opleidingen en cursussen gevolgd om onze vaardigheden te verfijnen en up-to-date te blijven met de snel evoluerende technologieën. Dit omvat certificeringen zoals F-gassen niveau 2 en BRL100, waardoor we uw gemoedsrust kunnen bieden dat uw projecten in bekwame handen zijn.

Bij HansInstalleert streven we naar niets minder dan excellentie in al onze taken. Of het nu gaat om het repareren van een lekkende kraan, het installeren van een geavanceerd verwarmingssysteem, of het ontwerpen van een complete sanitair oplossing, we zetten ons in voor kwaliteit en klanttevredenheid.

Onze toewijding aan eerlijkheid, integriteit en professionaliteit is de hoeksteen van ons bedrijf. We begrijpen dat u ons vertrouwt met uw huis of bedrijf, en we nemen dat vertrouwen zeer serieus. Onze missie is om uw verwachtingen te overtreffen en langdurige relaties met onze klanten op te bouwen.

Wanneer u kiest voor HansInstalleert, kiest u voor ervaring, expertise en een toegewijde partner in al uw loodgieters- en installatiebehoeften. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw projecten tot een succes te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe HansInstalleert het verschil kan maken voor uw woning of bedrijf. We staan klaar om u van dienst te zijn en uw visie tot leven te brengen.