Airco

 
 
 

Uw vertrouwde partner voor professionele airco-installaties! Bij ons staat klanttevredenheid op de eerste plaats, en we zijn trots op ons vakmanschap als het gaat om airconditioning. Of u nu op zoek bent naar verkoeling in de zomer of comfortabele warmte in de winter, wij hebben de expertise en ervaring om aan al uw klimaatbehoeften te voldoen.

Waarom kiezen voor HansInstalleert?


  1. Deskundige Installatie: Hans is gecertificeerd en beschikt over de nodige ervaring en opleidingen om airco-systemen van verschillende merken te installeren. We streven ernaar om uw airconditioning perfect te installeren, zodat u er jarenlang van kunt genieten.


  2. Diverse Merken: Bij HansInstalleert begrijpen we dat geen twee klanten dezelfde behoeften hebben. Daarom bieden we een breed scala aan merken, waaronder Daikin, LG, Mitsubishi Electric, Hisense, en eventueel wat de klant wenst. We helpen u graag bij het kiezen van het merk en het model dat het beste bij uw specifieke situatie past.


  3. Energie-efficiëntie: We zijn toegewijd aan duurzaamheid en energie-efficiëntie. Onze installaties zijn ontworpen om u niet alleen optimaal comfort te bieden, maar ook om uw energierekening laag te houden. Wij geloven dat een goed geïnstalleerd airco-systeem zowel uw levenskwaliteit als het milieu ten goede kan komen.


  4. Klanttevredenheid: Bij HansInstalleert is tevredenheid van onze klanten onze drijfveer. We streven ernaar om niet alleen hoogwaardige installaties te leveren, maar ook uitstekende klantenservice. Ons team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en uw zorgen weg te nemen.


Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor airco-installaties, zoek dan niet verder dan HansInstalleert. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen om het perfecte klimaat in uw huis of bedrijf te creëren. Wij zijn er om uw comfort te verbeteren en uw verwachtingen te overtreffen.

 

Zinken Airco leidinggoot.

Als alternatief voor de plastic leiding gootjes van de airco, kunnen wij ook op maat gemaakte gootjes maken van zink.

Dit kan in de vorm van een hemelwaterafvoer, of andere gewenste vormen.

 

Een greep uit ons assortiment

Naast Daikin, Mitsubishi Electric, LG en Hisense, kunnen wij vrijwel alle merken en type airco's leveren. Neem gerust contact op om uw wensen kenbaar te maken.

 
 

Daikin Perfera

 

LG Standard Plus

Mitsubishi Electric MSZ

Hisense New Comfort

 

Zit er iets tussen?
Bel ons: 06 21516519

 

Recent geplaatste installaties.

 

Leeg tekstblok

 
Leeg tekstblok
 
Leeg tekstblok
 
Leeg tekstblok